Inchirieri Brasov la Cele mai Bune Preturi. Inchirieri Brasov

Pensiunea Office îți pune la dispoziție una din cele mai accesibile posibilități pentru inchirieri Brasov – inchirieri camere și apartamente de tip spații de birouri.

Îți oferim ocazia să profiți de momente plăcute și relaxante dar și să lucrezi în liniște, în cadrul aceluiași birou!

Inchirieri Brasov – varianta optima de inchirieri spatii de birouri la Brasov

Inchirieri Brasov la cele mai Bune Preturi

Fiecare antreprenor sau reprezentant al unei companii care călătorește în scop de afaceri la Brașov poate alege acum Pensiunea Office!

Indiferent dacă dorești să-ți desfășori activitatea profesională în județul Brașov, dacă te afli într-o delegație sau dorești să-ți deschizi un nou punct de lucru la Brașov, acum ai ocazia să profiți de serviciile de inchirieri Brasov oferite de Pensiunea Office!

Ne adresăm persoanelor fizice dar și juridice și îți punem la dispoziție servicii și facilități de cazare și desfășurare eficientă a activităților profesionale!

Camerele sau apartamentele tip birou pe care le oferim la costuri minime prin servicii de inchirieri Brasov sunt dotate cu spațiu confortabil de dormit dar și birou și internet wireless gratuit pentru desfășurarea optimă a activității!

În incinta în care se află Pensiunea Office poți beneficia de recepție secretariat, salon de protocol, bucătărie destinată propriului uz, oficiu, toaletă, spații de parcare, grădină și terasă cu ambient și decor plăcut.

Inchirieri Brasov – profita de ofertele noastre la inchirieri spatii de birouri Brasov

Acum poți profita de cea mai bună ofertă la inchirieri Brasov spații de cazare și birouri, la prețuri personalizate în funcție de sejurul petrecut.

De exemplu: pentru un sejur de minim 30 de zile beneficiezi de o reducere semnificativă la plata chiriei.

Fiecare tarif este calculat în funcție de durata sejurului și numărul de persoane care provin din partea aceleiași companii sau organizații.

Ce iti punem la dispozitie prin inchirieri Brasov?

Fiecare client al nostru beneficiază pentru prețul cazării / zi de următoarele facilități:

  • Cazare în camere tip birou
  • Cazare în cameră transformabilă (din birou în spațiu privat)
  • Franciză pentru închiriere
  • Servicii de calitate la standarde înalte
  • Salon pentru întâlniri și ședințe de afaceri
  • Salon pentru festivități
  • Internet wireless de conexiune mare gratuit
  • Poziționare aproape de centrul Brașovului și de ieșirea înspre Bran

Avantajele folosirii sistemului de inchirieri Brasov

Ai mereu siguranța funcționării într-un mediu stabil și fără provizorat pe termen mediu și scurt, dar și funcționarea fără personal propriu angajat în condiții de profesionalism și facilități multimple pentru cazare.

În plus, beneficiezi de servicii specializate cu alocarea de costuri minime fără deplasări și eforturi suplimentare. Îți poți înființa un punct de lucru cu alocarea unui buget minim pentru cazarea personalului.

Primești un contract de închiriere flexibil și poți folosi punctul de lucru odată stabilit și după încetarea acestui contract prin încheierea unui contract pentru corespondență și arhivare.

Îți oferim baza de informații pentru contactul cu mediul turistic și de afaceri din Brașov.

Observatie: Pentru a beneficia de serviciul de inchirieri Brasov în sistem de franciză cu brevet de inventator, este nevoie de înregistrarea și rezervarea denumirii, a obiectului de activitate, modului de funcționare și promovare cu obiectiv de extindere națională și internațională.

Contactează-ne pentru a cere o oferta de inchirere a unei camere in Pensiunea Office Brasov.

Click AICI pentru a cere o ofertă!

cu un confort ridicat la cele mai mici preţuri.